Over mij


Welkom bij Silutions, ik ben Sil Nussbaum en begon in 2023 een nieuw IT-consultancy bedrijf gevestigd in Kersbeek-Miskom (Kortenaken). Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de IT-sector ben ik vastbesloten om mijn expertise en ervaring in te zetten om klanten te voorzien van hoogwaardige IT-oplossingen.


Ik bied een breed scala aan IT-diensten aan, waaronder netwerkbeheer, verkoop, webdesign, installatie, onderhoud en nog veel meer. De oplossingen worden op maat gemaakt voor de behoeften van elke klant en ik werk nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u de juiste IT-oplossing krijgt die aan uw behoeften voldoet.


Mijn focus ligt op het leveren van hoogwaardige IT-diensten en oplossingen met een persoonlijke benadering. Ik neem de tijd om te luisteren naar de klanten, hun behoeften te begrijpen en oplossingen aan te bieden die hun ten goede komen.


Ik ben trots op mijn vermogen om oplossingen te leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van mijn klanten, maar ook hun verwachtingen overtreffen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare IT-partner die u kan helpen bij het bereiken van uw doelen, dan bent u bij Silutions aan het juiste adres.Sil Nussbaum